1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak připravit žampiony
- Jak nakreslit srdce
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak krmit psa
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak pěstovat citron
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak uvařit květák
- Kde pramení Dunaj
- Jak uvařit kroupy
- Jak vybrat lyže
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Jak upéct řízek
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak oloupat mandle
- Jak jíst maracuju
- Jak naložit bůček
- Jak opravit odřené boty
- Jak se mluví v…
- Jak vyměnit struny na ukulele