1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak malovat válečkem
- Jak krmit psa
- Jak uvařit párky
- Jak uvařit lososa
- Jak nakreslit šneka
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak pěstovat houby
- Jak uvázat šátek
- Jak jíst humra
- Jak naklíčit mandle
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak pěstovat ibišek
- Jak léčit dnu
- Jak vyrobit máslo
- Jak uvařit chobotnici
- Jak aktivovat ISIC
- Proč je atom elektricky neutrální?