1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak pěstovat rajčata
- Jak dlouho grilovat lososa
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak uvázat mašli
- Jak pěstovat chilli
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak se hraje bingo
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak pěstovat ibišek
- Jak nakreslit strom
- Jak upéct česnek
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak udělat kvásek
- Proč je lípa náš národní strom