1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak nakreslit želvu
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak vyměnit varnou desku
- Jak zjistit IP adresu
- Jak pěstovat batáty
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak upéct korpus
- Jak jíst tatarák
- Jak funguje dobírka
- Jak uvařit guláš
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak uvařit noky
- Jak pěstovat jahody
- Jak pěstovat chilli
- Jak připravit chobotnici
- Jak dlouho vařit brokolici
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak naklíčit špaldu