1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak zjistit cholesterol
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak změnit klávesnici
- Jak uvařit kuskus
- Jak uvařit lečo
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak zálohovat data
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak oloupat patizon
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak si namalovat obočí
- Jak uvařit sojové maso
- Proč je meloun zelenina
- Jak funguje Bitcoin
- Jak jíst ovesné vločky
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak funguje dobírka
- Jak nakreslit strom
- Jak naložit lososa