Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak naklíčit pohanku
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak zabalit kufr
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak připravit bulgur
- Jak odstranit rez
- Jak zjistit eori číslo
- Jak pěstovat pažitku
- Jak vyčistit žehličku
- Jak se zbavit akné
- Jak šnorchlovat
- Jak naložit sýr
- Jak pěstovat hlívu
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak naložit nivu
- Jak zjistit DNS
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak jíst hummus
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak nakreslit oko