Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak dlouho vařit houby
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Jak jíst mák
- Jak naklíčit hořčici
- Jak uvařit cuketu
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak upéct česnek
- Jak naklíčit amarant
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak naklíčit…
- Jak připravit steak
- Jak jíst kaviár
- Jak naklíčit česnek
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak citovat v textu
- Jak nakreslit netopýra
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak naklíčit lněné semínko