Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak dlouho vařit noky
- Jak nakreslit dýni
- Jak nakreslit netopýra
- Jak vyrobit máslo
- Jak se správně chovat v lese
- Jak zabalit kufr
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Proč je krev červená
- Jak nakreslit kytku
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak se správně starat o zuby
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak uvařit kapustu
- Jak jíst chřest
- Jak připravit auto na zimu
- Jak zjistit uniklé heslo
- Jak připravit flat white