Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak vyrobit jogurt
- Jak pěstovat rukolu
- Jak zjistit řidičské body
- Jak lepit tapety
- Jak pěstovat koriandr
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak naložit panenku
- Jak vyčistit troubu
- Jak naklíčit rýži
- Jak uvařit zelňačku
- Jak nastavit normostranu
- Jak naložit ananas
- Jak nakreslit kočku
- Jak uvařit noky
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak nakreslit anděla
- Jak uvařit mák
- Jak naložit řízky
- Kde pramení Labe