Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak naklíčit quinou
- Jak pěstovat vřes
- Jak naložit žampiony
- Jak naklíčit roketu
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak naložit hovězí maso
- Jak uvařit kroupy
- Jak uvařit rizoto
- Jak připravit bulgur
- Jak pěstovat šeřík
- Jak žehlit košile
- Jak vyměnit řidičský průkaz
- Jak jíst cottage
- Jak uvařit marmeládu
- Jak upéct chřest
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak si čistit zuby
- Jak pěstovat hyacint
- Jak lepit tapety
- Jak nakreslit opici