Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak se hraje dáma
- Proč je meloun zelenina
- Jak pěstovat rukolu
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak vybrat lyže
- Jak naložit bůček
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak uvařit mák
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak připravit flat white
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak uvařit noky
- Jak připravit špenát
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak se připravit na pohovor
- Jak pěstovat nektarinku
- Kde hledat houby
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju