1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak nakreslit kytku
- Jak připravit kuskus
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak pěstovat amarylis
- Jak upéct česnek
- Jak se počítají Velikonoce
- Jak citovat zákon
- Jak pěstovat šeřík
- Proč je olivový olej hořký
- Jak napsat motivační dopis
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak jíst cottage
- Jak se hraje dáma
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak pěstovat brambory
- Jak vyrobit svíčku
- Jak naložit aloe vera