1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak nakreslit ovci
- Jak uvařit adzuki
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak nakreslit pavouka
- Jak připravit špenát
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak se hraje bingo
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak malovat válečkem
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak uvařit sojové maso
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak pěstovat bambus
- Jak naložit citrony
- Jak zabalit kufr
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak vyměnit autobaterii