1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak čistit houby
- Jak zjistit licenční číslo Windows 10
- Jak nakreslit srdce
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak připravit espresso
- Jak dlouho vařit domácí těstoviny
- Jak vytvořit graf v Excelu
- Jak vyrobit jogurt
- Jak vyměnit varnou desku
- Jak naklíčit žito
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak naklíčit dýni
- Jak pěstovat hlívu
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak napsat motivační dopis
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak nakreslit ježka
- Jak nakreslit miminko
- Jak otočit video
- Jak uvařit lečo