1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak vyrobit zrcadlo
- Jak pěstovat zelenec
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak se hraje bingo
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak pěstovat jasmín
- Jak naložit nivu
- Jak připravit pstruha
- Jak napsat životopis
- Jak připravit chobotnici
- Jak nakreslit chobotnici
- Proč je chléb kyselý
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak malovat válečkem
- Jak opravit pudr
- Jak uvařit játra
- Jak jíst granátové jablko
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak léčit průjem