1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak naložit hovězí maso
 - Jak opravit odlepenou tapetu
 - Jak pěstovat estragon
 - Jak zjistit nadmořskou výšku
 - Jak vyrobit jablečný ocet
 - Jak vyměnit grafickou kartu
 - Jak uvařit kapustu
 - Jak naložit žebra
 - Jak jíst cottage
 - Jak dlouho kojit
 - Jak pěstovat vřes
 - Jak v Excelu psát pod sebe
 - Jak zjistit alergii na lepek
 - Jak jíst avokádo
 - Jak opravit hrnek
 - Jak naklíčit čočku
 - Jak pěstovat fíkovník
 - Jak vytvořit obsah ve Wordu
 - Jak naklíčit quinou
 - Jak nakreslit dýni