1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak pěstovat amarylis
- Jak pěstovat dýně
- Jak se připravit na pohovor
- Jak pěstovat kedlubny
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak naložit ananas
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak připravit kuskus
- Jak uvařit batáty
- Jak jíst sushi
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak se zbavit blech
- Jak nakreslit králíka
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak pěstovat chilli
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak pěstovat ibišek
- Jak uvařit hrách