1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak oloupat broskve
- Jak zhubnout
- Jak pěstovat koriandr
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak poznat bedlu
- Jak pěstovat maliny
- Jak naložit řepu
- Jak vyměnit kolo
- Jak pěstovat růže
- Jak upéct řepu
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak pěstovat vřes
- Jak pěstovat tymián
- Jak vyrobit obálku
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak uvařit mrkev