1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak jíst granátové jablko
- Jak pěstovat astry
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak šnorchlovat
- Jak uvařit celer
- Jak dlouho vařit domácí těstoviny
- Jak jíst humra
- Kde bolí žlučník
- Jak naložit žebra
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak naklíčit fazole
- Jak léčit opar
- Jak připravit cizrnu
- Jak dlouho vařit párky
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak uvařit kukuřici