1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak uvařit marmeládu
- Jak připravit espresso
- Jak žehlit košile
- Jak upéct chřest
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak pěstovat citron
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak naložit špekáčky
- Jak vyrobit adventní kalendář
- Jak pěstovat rybíz
- Jak pěstovat anturii
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak dlouho vařit kukuřici
- Jak uchovat křen
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Proč je krev červená
- Jak poznat ovulaci
- Jak uvařit batáty
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak připravit zázvorový čaj