Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak připravit espresso
- Jak uchovat brambory
- Jak upéct žitný chléb
- Jak připravit flat white
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak naklíčit chia semínka
- Jak uvařit lečo
- Jak uvařit čočku
- Jak uvařit rýži
- Jak impregnovat boty
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak se počítají procenta
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak zjistit cukrovku
- Jak pěstovat česnek
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak pěstovat bulvový celer