Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak uvařit pohanku
- Jak šnorchlovat
- Jak jíst sushi
- Jak jíst pstruha
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak naklíčit oves
- Jak pěstovat houby
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak se zbavit blech
- Jak dlouho štěně kouše
- Proč je chléb kyselý
- Jak pěstovat zelenec
- Jak zjistit alergii na lepek
- Jak otočit video
- Jak uchovat křen
- Jak dlouho vařit játra
- Jak pěstovat hyacint
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak uvázat šálu
- Jak má vypadat životopis