Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak editovat PDF
- Jak naložit krůtí maso
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak dlouho vařit játra
- Jak pěstovat estragon
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak krmit štěně
- Jak naklíčit čočku
- Jak pěstovat vřes
- Jak čistit houby
- Jak impregnovat boty
- Jak naklíčit mandle
- Jak připravit fenykl
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak naklíčit proso
- Kde pramení Dunaj
- Jak upéct chřest
- Jak chytit myš
- Jak pěstovat houby
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu