1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak funguje dobírka
- Jak uchovat křen
- Jak jíst kaki
- Jak naklíčit hrách
- Jak pěstovat ananas
- Jak pěstovat hlívu
- Jak se hraje dáma
- Jak lepit tapety
- Jak dlouho vařit houby
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak naložit ananas
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Jak hledat majitele nemovitosti
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak vyčistit troubu
- Jak naklíčit česnek
- Proč je salát hořký
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu