1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak naklíčit quinou
- Jak vyrobit razítko
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak umýt žaluzie
- Jak zjistit DNS
- Jak vyčistit žehličku
- Jak nakreslit lišku
- Jak nakreslit ducha
- Proč je voda modrá?
- Jak zhubnout stehna
- Jak vyčistit koberec
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak uvázat mašli
- Jak citovat zákon
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak upéct korpus
- Jak připravit auto na zimu