1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak připravit grog
- Jak připravit pstruha
- Jak připravit artyčok
- Jak pěstovat šeřík
- Jak pěstovat chilli
- Jak dlouho kojit
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak zjistit kredit
- Jak pěstovat astry
- Jak opravit dveře
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Jak rozmrazit maso
- Jak si namalovat obočí
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak zjistit název písničky
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak naklíčit proso
- Jak nakreslit strom
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak zjistit velikost prstenu