1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak naklíčit pohanku
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak jíst nashi
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak zjistit DNS
- Proč je alkohol kalorický?
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak chytit myš
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak upéct řepu
- Jak pěstovat salát
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak uvařit sojové maso
- Jak se správně dělá grog
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak nakreslit oko
- Jak dlouho vařit ovesné vločky