1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak pěstovat hyacint
- Jak pěstovat feferonky
- Jak opravit hrnek
- Jak připravit cizrnu
- Jak nakreslit oko
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak připravit flat white
- Jak vyměnit IQOS
- Jak jíst tatarák
- Kde pramení Dunaj
- Jak naložit pstruha
- Jak v Excelu zadat funkci
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak nakreslit strom
- Jak naložit králíka
- Jak uvařit candáta
- Jak meditovat
- Jak se správně starat o zuby