1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak uvázat šálu
- Jak naklíčit žito
- Proč je olivový olej hořký
- Jak funguje Bitcoin
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak pěstovat feferonky
- Jak zjistit grafickou kartu
- Kde pramení Dunaj
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak na letenky
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak naložit nivu
- Jak naklíčit roketu
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak malovat válečkem
- Jak nakreslit šneka
- Jak uvařit lečo
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak vyměnit cylindrickou vložku