1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Kde pramení Vltava
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak vyrobit razítko
- Jak naklíčit hrách
- Jak uvařit pohanku
- Jak naložit tofu
- Jak naložit sýr
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak nakreslit anděla
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak zálohovat data
- Jak chovat slepice
- Jak otočit video
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak třídit odpad
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak uvařit pudink
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak pěstovat rozmarýn