1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak žehlit košile
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak se zbavit blech
- Jak naložit sýr
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak opravit pudr
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak naklíčit pohanku
- Jak pěstovat houby
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak nakreslit kočku
- Jak připravit tempeh
- Jak zjistit řidičské body
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak pěstovat hlívu
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak vyrobit zrcadlo
- Jak uvařit nudle do polévky