1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak se chovat po rozchodu
- Proč je grep hořký
- Jak připravit žampiony
- Jak nakreslit ducha
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak pěstovat citron
- Jak pěstovat brambory
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak upéct řepu
- Jak uvařit květák
- Jak opravit pudr
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak nakreslit anděla
- Jak dlouho kojit
- Jak připravit flat white
- Jak uvařit amarant
- Jak zhubnout
- Jak udělat kvásek
- Jak uvařit rýži