1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak naklíčit zázvor
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak nakreslit ducha
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak funguje dobírka
- Jak uvařit amura
- Jak nastavit clonu
- Kde hledat houby
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak připravit espresso
- Jak připravit artyčok
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak vyčistit mince
- Jak nakreslit netopýra
- Kde pramení Labe
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak zjistit číslo SIM
- Jak naklíčit…
- Jak uvařit řepu