1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak pěstovat tymián
- Jak funguje Spotify
- Jak dlouho vařit květák
- Jak pěstovat zelí
- Jak pěstovat hyacint
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak jíst granátové jablko
- Jak třídit odpad
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak vyměnit iPhone
- Jak naložit pepř
- Jak pěstovat chilli
- Jak nakreslit lišku
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak připravit brokolici
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak uvařit amura
- Jak opravit pudr