1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak nakreslit medvěda
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak naložit rybu
- Kde pramení Labe
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak pěstovat amarylis
- Jak nakreslit pavouka
- Jak se mluví v…
- Jak otočit video
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak lepit tapety
- Jak naklíčit vodnici
- Jak vyměnit IQOS
- Jak vyměnit náplň Pilot
- Jak žehlit košile
- Jak uvařit játra