Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak vytvořit graf v Excelu
- Jak dlouho vařit párky
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak jíst humra
- Jak nakreslit miminko
- Jak pěstovat růže
- Jak naložit divočinu
- Jak funguje Spotify
- Jak naložit nivu
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak pěstovat papriky
- Jak se integruje
- Jak léčit opar
- Jak citovat v textu
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak pěstovat šeřík
- Jak léčit dnu
- Proč je meloun zelenina
- Jak pěstovat fialky
- Jak pěstovat jasmín