Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak jíst hummus
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak nakreslit ježka
- Jak připravit steak
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak zjistit eori číslo
- Jak citovat zákon
- Jak uvařit řepu
- Jak pěstovat rybíz
- Jak naložit papriky
- Jak uvařit noky
- Jak pěstovat mango
- Jak rozmrazit maso
- Jak chytit kunu
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak mít bílé zuby
- Jak bolí ledviny
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak poznat bedlu
- Jak dlouho vařit dýni