Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak impregnovat boty
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit těstoviny
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak připravit kaštany
- Jak naložit králíka
- Jak zjistit eori číslo
- Jak vyčistit myčku
- Jak uvařit hrách
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak nakreslit ježka
- Jak zhubnout stehna
- Jak udělat bešamel
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak jíst kaki
- Jak naklíčit sezam
- Jak naklíčit mandle