Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak nakreslit kytku
- Jak napsat životopis
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak naložit pstruha
- Jak pěstovat hyacint
- Jak připravit kaštany
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak zjistit alergii na lepek
- Proč je jedna plíce větší
- Jak aktivovat ISIC
- Jak naložit cuketu
- Jak připravit tofu
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Kde bolí žlučník
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak zpracovat bedly
- Jak dlouho škvařit sádlo