Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak meditovat
- Jak uvařit ovar
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak nakreslit delfína
- Jak naložit cuketu
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak funguje dobírka
- Jak naklíčit hořčici
- Jak jíst mango
- Jak se integruje
- Jak nakreslit opici
- Jak hrát na kytaru
- Jak naložit hermelín
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak naklíčit rýži
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Jak připravit štiku
- Jak naložit pepř
- Jak naložit králíka
- Jak naložit aloe vera