Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak upéct řízek
- Jak zjistit DNS
- Jak uvařit kukuřici
- Jak vyčistit myčku
- Jak impregnovat boty
- Jak zhubnout stehna
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak připravit auto na zimu
- Jak naklíčit čočku
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak pěstovat hlívu
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak naklíčit rýži
- Jak uvařit lososa
- Jak uvařit chobotnici
- Jak naložit řízky
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Jak pěstovat citronovou trávu