Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak pěstovat jalapenos
- Jak lepit tapety
- Jak pěstovat česnek
- Jak uvařit vývar
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak dlouho rostou vlasy
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Kde pramení Dunaj
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak naklíčit čočku
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak zjistit chlamydie
- Jak naklíčit mungo
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak chytit kunu
- Jak pěstovat hlívu
- Jak naložit chilli papričky
- Jak žehlit košile