Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak naložit amura
- Jak pěstovat mátu
- Jak upéct čokoládové muffiny
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak opravit akvárium
- Jak opravit odřené boty
- Jak pěstovat česnek
- Jak oloupat patizon
- Jak naložit zvěřinu
- Jak nakreslit netopýra
- Jak zjistit majitele domény
- Jak naložit citrony
- Jak pěstovat jahody
- Jak nakreslit dýni
- Jak udělat kvásek
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak jíst chřest
- Jak naklíčit kukuřici