Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Proč je meloun zelenina
- Jak napsat životopis
- Jak pěstovat batáty
- Jak se zbavit kašle
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak chytit myš
- Jak jíst mák
- Jak připravit avokádo
- Jak nakreslit anděla
- Jak vybrat lyže
- Jak vyrobit lampion
- Jak naložit olivy
- Jak citovat zákon
- Jak naklíčit sezam
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak pěstovat dýně
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak upéct žitný chléb