1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak léčit průjem
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak připravit krevety
- Jak pěstovat hyacint
- Jak uvařit guláš
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak uvařit gnocchi
- Jak naložit dýni
- Jak nakreslit kočku
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak penetrovat podlahu
- Jak nastavit normostranu
- Jak naložit žebra
- Jak naklíčit ječmen
- Jak si čistit zuby
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak připravit artyčok
- Jak uvařit agar
- Jak se zbavit kašle