1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak pěstovat mátu
- Jak hrát na kytaru
- Jak vyměnit kliku
- Jak naklíčit amarant
- Jak se integruje
- Jak pěstovat jahody
- Jak grilovat
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak uvařit těstoviny
- Jak pěstovat bambus
- Jak nakreslit netopýra
- Jak se mluví v…
- Jak připravit pstruha
- Proč je chléb kyselý
- Jak vyčistit koberec
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak uskladnit česnek
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak zjistit uniklé heslo