1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak zjistit font písma
- Jak zjistit barvu auta
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak připravit žampiony
- Jak editovat PDF
- Jak vyčistit troubu
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak uvařit vývar
- Jak dlouho archivovat faktury
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak uvařit vepřové koleno
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak zjistit řidičské body
- Jak nakreslit ducha
- Jak udělat jerky
- Jak upéct chřest
- Jak nakreslit králíka