1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak nakreslit ovci
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak impregnovat boty
- Jak zjistit licenční číslo Windows 10
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak zjistit majitele domény
- Jak připravit espresso
- Jak připravit lososa
- Jak léčit průjem
- Proč je grep hořký
- Jak se správně dělá grog
- Jak naklíčit zázvor
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak opravit odlepenou tapetu
- Jak připravit tofu
- Jak připravit humra
- Jak funguje Spotify