1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak připravit tofu
- Jak chovat slepice
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak odstranit rez
- Jak uvařit chobotnici
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak nakreslit srdce
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak se zbavit oparu
- Jak dlouho inhalovat
- Jak nakreslit jablko
- Jak pěstovat amarylis
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak si barvit vlasy
- Jak naložit aloe vera
- Jak dlouho vařit Salko
- Jak léčit rýmu
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak pěstovat bulvový celer