1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak naložit nivu
- Jak naložit olivy
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak pěstovat cibuli
- Jak uvařit kuskus
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak chovat morče
- Jak dlouho vařit květák
- Jak uvařit amura
- Jak nakreslit dýni
- Jak naložit divočinu
- Jak vyměnit varnou desku
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak udělat karamel
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak vyměnit IQOS
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak uvařit sýrovou omáčku