1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak uvařit špagety
- Jak opravit hodinky
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak připravit lososa
- Jak luštit sudoku
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak naklíčit hrách
- Jak uvařit jáhly
- Jak upéct řepu
- Jak jíst humra
- Jak uvařit mák
- Jak jíst chřest
- Jak sehnat byt v Praze
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak předejít oparu
- Jak uchovat brambory
- Jak citovat zákon
- Jak připravit chobotnici
- Proč je olivový olej hořký
- Jak uvařit batáty