Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak se zbavit blech
- Jak nakreslit opici
- Jak řezat polystyren
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak dlouho vařit maso
- Jak nastavit lyže
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak naložit krkovici
- Jak nastavit Google Pay
- Jak řezat sklo
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak opravit pudr
- Jak naklíčit vodnici
- Jak vyrobit cider
- Jak hrát šachy
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak třídit odpad
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak naložit ananas
- Jak vybrat opalovací krém