Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak naklíčit hrách
- Jak upéct korpus
- Jak naložit nivu
- Jak pěstovat rukolu
- Jak připravit tofu
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak vyčistit odpad
- Jak zjistit font písma
- Jak krmit psa
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak naložit lososa
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak nakreslit opici
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak se zbavit blech
- Jak naložit zvěřinu
- Jak jíst chia semínka
- Jak vyrobit svíčku
- Jak dlouho kojit