1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak citovat v textu
- Jak krmit štěně
- Jak opravit akvárium
- Jak vyrobit obálku
- Jak pěstovat maliny
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak upéct chleba
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak naklíčit dýni
- Jak uvařit zelňačku
- Jak naložit dýni
- Jak uvařit sojové maso
- Jak naložit lososa
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak připravit brokolici
- Jak dlouho rostou vlasy
- Jak zjistit IP adresu
- Jak pěstovat hyacint