1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak léčit dnu
- Jak aktivovat ISIC
- Jak bolí ledviny
- Jak odstranit rez
- Proč je moře slané
- Jak pěstovat zelenec
- Jak zjistit cholesterol
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak nakreslit zajíce
- Jak čistit houby
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak má vypadat životopis
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak uvařit candáta
- Jak chovat slepice
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak vyrobit mýdlo