1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak připravit lososa
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak editovat PDF
- Jak uvařit noky
- Jak malovat válečkem
- Jak uvázat šálu
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak naložit candáta
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak naklíčit fazole
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak dlouho vařit květák
- Jak se připravit na pohovor
- Jak připravit bedlu
- Jak se správně chovat v lese
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak penetrovat podlahu