1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak naklíčit sezam
- Jak nakreslit želvu
- Jak připravit kaštany
- Jak vybrat běžky
- Proč je jedna plíce větší
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak nastavit lyže
- Jak zabalit kufr
- Jak pěstovat bambus
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak uvařit mrkev
- Jak upéct chřest
- Jak jíst hummus
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak nakreslit kytku
- Jak dlouho inhalovat
- Jak zazimovat muškáty
- Jak uvařit amura