1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak uvařit artyčoky
- Jak nakreslit kytku
- Jak připravit špenát
- Proč je buddha tlustý
- Jak řezat polystyren
- Jak dlouho grilovat lososa
- Jak pěstovat feferonky
- Jak naložit králíka
- Jak zjistit barvu auta
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak uvařit koprovku
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak vyrobit cider
- Jak nakreslit mandalu
- Jak připravit cizrnu
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak chytit kunu
- Jak uvařit gnocchi