1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak naklíčit pšenici
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak nastavit Google Pay
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak naložit panenku
- Jak uvařit koprovku
- Jak zjistit teplotu CPU
- Jak jíst ústřice
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak rozmrazit maso
- Jak zálohovat data
- Jak upéct česnek
- Jak naložit žampiony
- Jak naložit žebra
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak hledat majitele nemovitosti
- Jak nakreslit jablko
- Jak pěstovat růže
- Jak se správně chovat v lese