1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak pěstovat borůvky
- Jak uvařit mrkev
- Jak uvařit zelený chřest
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak se chovat po rozchodu
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak jíst avokádo
- Jak funguje Spotify
- Jak naložit cuketu
- Jak pěstovat řepu
- Jak uvařit květák
- Jak naložit řízky
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone