1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak pěstovat hlívu
- Jak vyčistit myčku
- Jak opravit ulomený zub
- Jak uvařit čočku
- Jak naložit pepř
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak dlouho vařit květák
- Jak aktualizovat ovladače
- Jak zhubnout stehna
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak pěstovat houby
- Jak žehlit košile
- Jak nakreslit pavouka
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak uvařit noky
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak nakreslit rty
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak zálohovat data