1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak udělat jerky
- Jak uvařit pudink
- Jak umýt žaluzie
- Jak připravit grog
- Jak naklíčit proso
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak naložit zvěřinu
- Jak jíst granátové jablko
- Jak opravit hodinky
- Jak v Excelu zadat funkci
- Jak uvařit kuskus
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak upéct chleba
- Jak pěstovat papriky
- Jak připravit artyčok
- Jak zjistit IP adresu
- Jak naložit špekáčky