1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Proč je salát hořký
- Jak nakreslit dýni
- Jak nastavit fotoaparát
- Proč je buddha tlustý
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak naložit králíka
- Jak napsat motivační dopis
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak léčit dnu
- Jak jíst ramen
- Jak vyčistit koberec
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak vyměnit náplň Pilot
- Jak hrát šachy
- Jak zjistit chlamydie
- Jak poznat bedlu
- Jak naklíčit vodnici
- Jak nakreslit opici
- Jak naklíčit řeřichu