1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak pěstovat tymián
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit gnocchi
- Jak uvařit kroupy
- Jak vyměnit kolo
- Jak vyrobit lampion
- Jak uvázat mašli
- Jak editovat PDF
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak zjistit DNS
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak naložit řepu
- Jak jíst granátové jablko
- Jak se hraje bingo
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak udělat sushi
- Jak chovat morče
- Jak pěstovat mrkev
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak jíst humra