1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak vyměnit kliku
- Jak chovat slepice
- Jak naložit česnek
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak naklíčit amarant
- Jak vyčistit koberec
- Jak pěstovat dýně
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak vyrobit mýdlo
- Kde pramení Labe
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak naložit jehněčí
- Jak hrát šachy
- Jak pěstovat salát
- Jak uvázat šátek
- Jak nakreslit miminko
- Jak pěstovat feferonky
- Jak se hraje dáma
- Jak se správně chovat v lese
- Jak nakreslit žábu