1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak naložit řepu
- Jak uvázat šálu
- Jak naložit divočinu
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak vyrobit jablečný ocet
- Jak hrát na kytaru
- Jak nakreslit želvu
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak dlouho vařit vajíčka
- Jak upéct řízek
- Jak uvařit jáhly
- Jak na letenky
- Jak uvařit pohanku
- Jak vybrat lyže
- Jak jíst kaviár
- Jak zjistit teplotu CPU