1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak citovat v textu
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak vyrobit razítko
- Jak pěstovat ostružiny
- Jak nakreslit opici
- Jak jíst avokádo
- Jak pěstovat astry
- Jak vyrobit svíčku
- Jak vyčistit myčku
- Proč je člověk náměsíčný?
- Jak uvařit nudle do polévky
- Jak uvařit rizoto
- Jak změnit klávesnici
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak naklíčit kukuřici