1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak uvařit květák
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak žehlit košile
- Jak nakreslit dýni
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak uvařit americké brambory
- Jak nakreslit hvězdu
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak otočit video
- Jak uvařit čočku
- Jak uvařit těstoviny
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak dlouho vařit kroupy
- Kde pramení Labe
- Jak funguje Bitcoin
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak vyměnit kolo
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak oloupat mandle