1. Nejprve si připravte sádlo, které chcete škvařit.
2. Vložte sádlo do hrnce a začněte zahřívat na střední teplotu.
3. Sádlo se bude začínat houstnout a mírně bublat.
4. Jakmile se bublání změní na šumění, zahřívejte sádlo ještě 3 až 5 minut.
5. Jakmile se sádlo zbarví do hnědého odstínu, je připraveno k servírování.
6. Pozor, sádlo se může rychle připálit, takže je důležité ho sledovat.
- Jak připravit žampiony
- Jak nakreslit králíka
- Jak jíst sushi
- Jak zazimovat muškáty
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak pěstovat řepu
- Jak naklíčit mandle
- Jak naklíčit hrách
- Jak funguje dobírka
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak uvařit sojové maso
- Jak vyrobit svíčku
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak nakreslit ježka
- Jak připravit dýni
- Jak připravit steak
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak uvařit lososa
- Jak si fénovat vlasy
- Jak dlouho vařit maso