1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak připravit dýni
- Jak naklíčit hořčici
- Jak uvařit aspik
- Jak naložit řízky
- Jak opravit pudr
- Proč je to topení pod oknem
- Jak naložit hovězí maso
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak nakreslit lišku
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak upéct řízek
- Jak funguje dobírka
- Jak pěstovat nektarinku
- Jak pěstovat tymián
- Kde pramení Dunaj
- Jak zjistit DNS
- Jak dlouho vařit brokolici
- Proč je rtuť jedovatá?
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak zjistit licenční číslo Windows 10