1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak uvařit aspik
- Jak nastavit lyžařské boty
- Jak připravit kaštany
- Kde bolí slinivka
- Jak naložit žebra
- Jak si čistit zuby
- Jak pěstovat zázvor
- Jak naklíčit žito
- Jak grilovat
- Jak naklíčit proso
- Jak uvařit kapustu
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak nastavit lyže
- Jak funguje Spotify
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak se zbavit akné
- Jak pěstovat avokádo
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak pěstovat tymián
- Jak uvařit bramborovou kaši