1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak vyměnit kolo
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak pěstovat rybíz
- Jak naložit krkovici
- Jak vyměnit IQOS
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak naklíčit amarant
- Jak připravit brokolici
- Jak upéct chřest
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak jíst krevety
- Jak uvařit bramborovou kaši
- Jak dlouho vařit játra
- Jak léčit opar
- Jak uvařit pohanku
- Jak nakreslit srdce
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak zjistit GPS souřadnice