1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak napsat životopis
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak dlouho vařit květák
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak uvařit kapustu
- Jak naklíčit semínka na vatě
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak nakreslit andělská křídla
- Jak impregnovat boty
- Jak dlouho rostou vlasy
- Jak funguje PayPal
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak editovat PDF
- Kde hledat houby
- Jak naklíčit oves
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak připravit brokolici
- Jak nakreslit cop
- Proč je olivový olej hořký
- Jak uchovat brambory