1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak uvařit agar
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak vybrat lyže
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak naložit cibuli
- Jak připravit brokolici
- Jak zjistit cukrovku
- Jak nakreslit oko
- Jak lepit tapety
- Jak pěstovat fialky
- Jak nakreslit dýni
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak naklíčit roketu
- Jak nakreslit pavouka
- Proč je meloun zelenina
- Proč je člověk náměsíčný?
- Jak uvařit pudink