1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak naložit nivu
- Jak si fénovat vlasy
- Jak upéct čokoládové muffiny
- Jak uvařit zelňačku
- Jak změnit klávesnici
- Jak upéct řepu
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak nakreslit pavouka
- Jak meditovat
- Jak zjistit cholesterol
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak dlouho inhalovat
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak naložit pstruha
- Jak si namalovat obočí
- Jak si čistit zuby
- Jak jíst kaviár
- Jak uvařit vývar
- Jak vyměnit autobaterii