1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Proč je krev červená
- Proč je lípa náš národní strom
- Jak zjistit font písma
- Jak připravit fenykl
- Jak naložit sýr
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak naložit maso
- Proč je grep hořký
- Jak pěstovat fialky
- Jak opravit hrnek
- Jak poznat bedlu
- Jak vyčistit troubu
- Jak naložit tofu
- Jak uvařit cuketu
- Jak jíst maracuju
- Jak uvázat mašli
- Jak nakreslit králíka
- Jak oloupat patizon
- Jak připravit bulgur