1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak vyčistit troubu
- Jak zjistit majitele domény
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak vyrobit jogurt
- Jak chytit kunu
- Jak mít bílé zuby
- Jak zjistit IP adresu
- Jak pěstovat šeřík
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak dlouho vařit noky
- Jak připravit krevety
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak naložit candáta
- Jak dlouho vařit zeleninu
- Jak jíst fíky
- Jak připravit matcha čaj
- Jak nakreslit opici
- Jak nakreslit srdce
- Jak jíst kaki
- Jak nakreslit mandalu