1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak naklíčit luštěniny
- Jak zazimovat muškáty
- Jak opravit odřené boty
- Jak nakreslit oko
- Jak naklíčit roketu
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Proč je jedna plíce větší
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak připravit pstruha
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak pěstovat jahody
- Jak připravit flat white
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Proč je chléb kyselý
- Jak pěstovat maliny
- Jak zjistit šablonu WordPress