1. Před vařením je nezbytné kukuřici pečlivě umyt a nechat odkapat.
2. Poté kukuřici nasypte do hrnce s dostatečným množstvím studené vody tak, aby byla zcela ponořena.
3. Přiveďte vodu k varu a vařte po dobu asi 5 až 7 minut.
4. Nechte kukuřici odkapat a nechte ji trochu vychladnout na pokojovou teplotu.
5. Kukuřice je nyní hotova k servírování nebo dalšímu zpracování.
- Jak dlouho vařit květák
- Jak třídit odpad
- Jak zjistit grafickou kartu
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak naložit zvěřinu
- Jak zálohovat data
- Jak pěstovat astry
- Jak uvařit hrachovou kaši
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak naložit hovězí maso
- Jak uvařit guláš
- Jak uvařit sojové maso
- Jak pěstovat růže
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak jíst ovesné vločky
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak naklíčit fazole
- Jak uvařit květák
- Jak naklíčit luštěniny