1. Před vařením je nezbytné kukuřici pečlivě umyt a nechat odkapat.
2. Poté kukuřici nasypte do hrnce s dostatečným množstvím studené vody tak, aby byla zcela ponořena.
3. Přiveďte vodu k varu a vařte po dobu asi 5 až 7 minut.
4. Nechte kukuřici odkapat a nechte ji trochu vychladnout na pokojovou teplotu.
5. Kukuřice je nyní hotova k servírování nebo dalšímu zpracování.
- Jak aktivovat ISIC
- Jak pěstovat hyacint
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak jíst nashi
- Jak nakreslit jablko
- Jak připravit brokolici
- Jak odstranit rez
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak uvařit sojové maso
- Jak naložit hovězí maso
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak naklíčit špaldu
- Jak pěstovat fíkus
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak pěstovat borůvky
- Jak připravit espresso
- Jak uvázat šátek
- Jak upéct korpus
- Proč je Zelený čtvrtek
- Proč je beránek symbolem Velikonoc