Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak upéct korpus
- Jak uvařit jáhly
- Jak naložit cibuli
- Jak uvázat šálu
- Jak šnorchlovat
- Jak uvařit párky
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak připravit lososa
- Jak předejít oparu
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak naložit candáta
- Jak oškubat kachnu
- Jak pěstovat astry
- Jak vyčistit odpad
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak jíst ramen
- Jak má vypadat životopis
- Jak udělat sushi
- Jak pěstovat bobkový list
- Jak nakreslit rty