Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak pěstovat maliny
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak zjistit cholesterol
- Jak umýt žaluzie
- Jak vyčistit myčku
- Jak nakreslit dort
- Jak naložit dýni
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak naložit zelí
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak napsat motivační dopis
- Jak dlouho grilovat panenku
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak uvařit vývar
- Jak pěstovat ředkvičky
- Jak pěstovat zelenec