Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak poznat bedlu
- Jak uvařit fazole
- Jak opravit dveře
- Proč je chléb kyselý
- Jak nakreslit cop
- Jak připravit kaštany
- Jak má vypadat životopis
- Proč je voda modrá?
- Jak udělat karamel
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak upéct korpus
- Jak naložit cuketu
- Jak si fénovat vlasy
- Jak pěstovat jahody
- Jak naklíčit vodnici
- Jak naložit česnek
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak vyměnit kolo
- Jak pěstovat citrusy
- Jak uchovat křen