Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak naklíčit ječmen
- Jak hrát na kytaru
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak uchovat křen
- Jak zjistit chlamydie
- Jak hrát šachy
- Jak nastavit skryté číslo
- Proč je kráva posvátná
- Jak pěstovat mango
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak napsat motivační dopis
- Jak naložit candáta
- Jak si fénovat vlasy
- Jak nakreslit netopýra
- Jak nakreslit oko
- Jak vybrat lyže
- Jak opravit odlepenou tapetu