Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak vyčistit troubu
- Jak dlouho je kočka březí
- Jak nakreslit netopýra
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak citovat v textu
- Jak vytvořit obsah ve Wordu
- Jak naložit krkovici
- Jak uvařit kroupy
- Jak nakreslit dýni
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak pěstovat brusinky
- Jak naložit panenku
- Proč je to topení pod oknem
- Jak impregnovat boty
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak udělat sushi
- Jak naložit tofu
- Jak uvázat šátek
- Jak upéct korpus