Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak uvařit chobotnici
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak pěstovat zelí
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak uvařit zelňačku
- Jak zjistit cholesterol
- Jak dlouho vařit fazole
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak pěstovat šeřík
- Jak dlouho vařit maso
- Jak oloupat patizon
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak pěstovat ibišek
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak pěstovat jalapenos
- Jak upéct chřest
- Jak nakreslit mandalu
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání