Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak se zbavit akné
- Jak nakreslit kočku
- Jak připravit krevety
- Jak uvařit aspik
- Jak funguje dobírka
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak zhubnout
- Jak pěstovat řepu
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak vyrobit cider
- Jak připravit štiku
- Jak uvařit čočku
- Jak nakreslit mandalu
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak uvařit batáty
- Jak připravit lososa
- Jak pěstovat zelenec