Jak uvařit zelňačku

Příprava zelňačky je snadná a rychlá. Postupujte podle následujících kroků, abyste dosáhli dokonalého výsledku.

1. Rozpusťte lžíci másla v pánvi na středním ohni.

2. Přidejte pokrájenou cibuli a restujte ji, dokud není zlatavá.

3. Přidejte nakrájenou zeleninu (mrkev, celer a petržel) a restujte je společně s cibulí po dobu 5 minut.

4. Přidejte nakrájené klobásy a restujte je po dobu 5 minut.

5. Přidejte 2 lžíce mouky a smíchejte je do pánve.

6. Přidejte 1 litr vývaru a přiveďte k varu.

7. Přidejte nakrájenou zelí, sůl a pepř podle chuti.

8. Vařte zelňačku po dobu 15 minut, nebo dokud zelí není měkké.

9. Hotovou zelňačku servírujte s nastrouhaným tvrdým sýrem.

Doufáme, že vaše zelňačka bude chutnat!