1. Před vařením je nezbytné kukuřici pečlivě umyt a nechat odkapat.
2. Poté kukuřici nasypte do hrnce s dostatečným množstvím studené vody tak, aby byla zcela ponořena.
3. Přiveďte vodu k varu a vařte po dobu asi 5 až 7 minut.
4. Nechte kukuřici odkapat a nechte ji trochu vychladnout na pokojovou teplotu.
5. Kukuřice je nyní hotova k servírování nebo dalšímu zpracování.
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak dlouho vařit játra
- Kde pramení Labe
- Jak jíst tofu
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak uvařit játra
- Jak nakreslit ducha
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak pěstovat brambořík
- Jak uvařit mák
- Jak poznat bedlu
- Jak uvařit celer
- Jak uvařit jáhly
- Jak naklíčit oves
- Jak nakreslit srdce
- Jak se integruje
- Jak uvařit francouzské brambory
- Jak uvařit boloňské špagety
- Jak šnorchlovat