1. Před vařením je nezbytné kukuřici pečlivě umyt a nechat odkapat.
2. Poté kukuřici nasypte do hrnce s dostatečným množstvím studené vody tak, aby byla zcela ponořena.
3. Přiveďte vodu k varu a vařte po dobu asi 5 až 7 minut.
4. Nechte kukuřici odkapat a nechte ji trochu vychladnout na pokojovou teplotu.
5. Kukuřice je nyní hotova k servírování nebo dalšímu zpracování.
- Jak zjistit cholesterol
- Jak pěstovat hlívu
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak uvařit ovar
- Jak dlouho vařit houby
- Jak uvařit lečo
- Jak aktivovat systém Windows 10
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak naklíčit fazole
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak zjistit kredit
- Jak se hraje bingo
- Jak uvařit marmeládu
- Jak upéct korpus
- Jak naložit česnek
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak dlouho vařit bílý chřest
- Jak dlouho vařit dýni
- Jak nakreslit žábu