1. Nejdříve si vyberte druh zeleniny, kterou chcete vařit.
2. Vyberte si správnou velikost kousků zeleniny. Čím menší kousky, tím kratší doba vaření.
3. Vložte zeleninu do hrnce s vodou a přiveďte ji k varu.
4. Po většinou po dobu 5-7 minut vařte. Čím větší kousky zeleniny, tím déle bude trvat příprava.
5. Kontrolujte zeleninu po dobu vaření. Zelenina bude připravena, když se změkne, ale ještě zůstane pevná.
6. Když je zelenina hotová, vypněte plotýnku a nechte ji odstát.
7. Po odstátí zeleninu nakrájejte na požadovanou velikost a přidejte do svého jídla.
- Jak napsat životopis
- Jak udělat jerky
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak pěstovat dýně
- Jak nakreslit lebku
- Jak dlouho vařit houby
- Jak naložit hermelín
- Jak řezat sklo
- Jak jíst sushi
- Jak uvařit guláš
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak uvařit noky
- Jak uvařit květák
- Jak uvařit amura
- Jak umýt žaluzie
- Jak naložit špekáčky
- Jak uvařit artyčoky
- Jak naklíčit mandle
- Jak rozmrazit maso
- Jak dlouho vařit řepu