1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak zjistit DNS
- Jak naložit tofu
- Jak připravit žampiony
- Jak řezat polystyren
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak připravit pstruha
- Jak upéct řízek
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak se loupe mango
- Jak zjistit eori číslo
- Jak naklíčit proso
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak vyměnit kolo
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak vyrobit lampion
- Jak pěstovat červenou řepu
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Proč je voda modrá?