1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak vyrobit razítko
- Jak naložit panenku
- Jak uvařit rizoto
- Jak pěstovat ibišek
- Jak nakreslit delfína
- Jak pěstovat česnek
- Jak pěstovat avokádo
- Jak pěstovat papriky
- Jak vytvořit ptačí budku
- Proč je jedna plíce větší
- Jak vybrat lyže
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak připravit dýni
- Jak pěstovat feferonky
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak nakreslit anděla
- Jak naložit sýr
- Jak umýt žaluzie
- Jak uchovat brambory