1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak pěstovat houby
- Jak pěstovat hlívu
- Jak dlouho vařit těstoviny
- Jak pěstovat nektarinku
- Jak připravit bedlu
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak hrát na kytaru
- Jak naložit krkovici
- Jak se zbavit vší
- Jak zjistit teplotu CPU
- Jak nakreslit kytku
- Jak uvařit americké brambory
- Proč je salát hořký
- Jak opravit odřené boty
- Jak vyměnit náplň Pilot
- Jak uvařit agar
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Proč je beránek symbolem Velikonoc