1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak pěstovat rybíz
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak pěstovat koriandr
- Jak se hraje dáma
- Jak upéct řepu
- Jak uvařit gnocchi
- Jak připravit Yerba mate
- Jak uvařit kroupy
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak si fénovat vlasy
- Jak naklíčit mandle
- Jak uvařit sojové maso
- Jak připravit avokádo
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak jíst mák
- Jak pěstovat maliny