1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak meditovat
- Jak jíst cottage
- Jak vyrobit lampion
- Jak jíst mák
- Jak jíst kaki
- Jak nakreslit kočku
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak pěstovat červený rybíz
- Jak uvařit kukuřici
- Jak dlouho vařit lilek: Naučte se, jak připravit dokonale uvařený lilek
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak opravit jezdec zipu
- Proč je člověk náměsíčný?
- Jak udělat bešamel
- Jak řezat sklo
- Jak vyčistit koberec
- Jak v Excelu zadat funkci
- Kde hledat houby