1. Před jídlem si umyjte ruce.
2. Vyberte si nashi jablka, které jsou pečlivě vybrány podle kvality.
3. Očistěte je od zbytků listů a listových šňůrek.
4. Ošetřete povrch jablek mírným čištěním, například hadříkem.
5. Pomocí kuchyňského nože odstraňte jadérko z jablka.
6. Nyní jsou nashi připraveni k jídlu. Užívejte si jejich chuť a vůni.
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak pěstovat rukolu
- Jak připravit kuskus
- Jak uvařit artyčoky
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak uchovat křen
- Jak uvařit hlávkové zelí
- Jak vyrobit arašídové máslo
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak připravit cizrnu
- Jak jíst chřest
- Jak pěstovat tymián
- Proč je grep hořký
- Jak uvařit celer
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak udělat karamel
- Jak malovat válečkem
- Jak připravit zázvorový čaj