1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak jíst maracuju
- Jak naklíčit mungo
- Jak pěstovat vřes
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak vyměnit struny na kytaře
- Jak léčit rýmu
- Jak dlouho inhalovat
- Jak nastavit clonu
- Jak léčit dnu
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak řezat sklo
- Jak připravit brokolici
- Jak naložit candáta
- Jak uvázat mašli
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak jíst fíky
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak zpracovat bedly
- Jak nastavit podpis v Outlooku
- Jak nakreslit dort