1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Proč je voda v moři slaná
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak dlouho rostou vlasy
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak uvázat šálu
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak naložit hermelín
- Jak léčit opar
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak jíst avokádo
- Jak připravit špenát
- Jak jíst nashi
- Jak dlouho vařit květák
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak se integruje
- Jak jíst ramen
- Jak nakreslit miminko
- Jak připravit artyčok
- Jak změnit klávesnici
- Jak zjistit chlamydie