1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak naložit řepu
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak bolí ledviny
- Jak zhubnout stehna
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak pěstovat avokádo
- Jak připravit steak
- Jak vybrat lyže
- Jak oloupat broskve
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak naložit panenku
- Jak naložit sýr
- Jak uvařit jáhly
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak nakreslit dort
- Jak jíst chřest
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak naklíčit amarant
- Jak dlouho vařit zázvor