1. Připravte si sklenici s vodou a červenou řepu.
2. Červenou řepu očistěte a odstraňte všechny suché, otrhané nebo poškozené části.
3. Červenou řepu nakrájejte na 2 cm kousky.
4. Každý kousek červené řepy umístěte do sklenice s vodou a nechte je tam několik dní.
5. Po několika dnech by měly mít červené řepy na svém povrchu malé špičky – to jsou klíčky.
6. Vyjměte červenou řepu ze sklenice s vodou a nechte ji usušit na vzduchu.
7. Řepu naklíčenou můžete konzumovat čerstvou nebo můžete ji uskladnit až po několika dnech.
- Jak nastavit fotoaparát
- Proč je buddha tlustý
- Jak připravit dýni
- Jak naložit amura
- Jak pěstovat cibuli
- Jak připravit avokádo
- Jak zjistit barvu auta
- Jak naklíčit proso
- Jak uvařit ovar
- Jak upéct žitný chléb
- Jak jíst maracuju
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Jak pěstovat borůvky
- Jak naklíčit zázvor
- Proč je voda v moři slaná
- Jak nakreslit delfína
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak řezat sklo
- Jak uvařit hrách
- Jak uvařit těstoviny