1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Jak nakreslit jablko
- Jak vybrat běžky
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak zhubnout
- Jak uvařit pohanku
- Proč je grep hořký
- Jak se chovat po rozchodu
- Proč je meloun zelenina
- Jak se hraje dáma
- Jak penetrovat podlahu
- Jak uvařit kuskus
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak pěstovat jasmín
- Jak nakreslit netopýra
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak odstranit rez
- Jak naložit amura
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak jíst kaviár