1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Proč je kráva posvátná
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak připravit Yerba mate
- Jak naložit zelí
- Jak nastavit normostranu
- Jak zjistit GPS souřadnice
- Jak jíst granátové jablko
- Jak naklíčit vojtěšku
- Jak dlouho vařit játra
- Jak připravit kaštany
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak nakreslit ježka
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak vyrobit rakytníkový olej
- Jak naklíčit rýži
- Proč je moře slané
- Jak připravit brokolici
- Jak zjistit majitele vozidla