1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Proč je člověk náměsíčný?
- Proč je poštovné z Číny zdarma
- Jak naklíčit quinou
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak mít bílé zuby
- Jak vybrat opalovací krém
- Jak pěstovat fialky
- Jak naložit špekáčky
- Jak naklíčit proso
- Jak naklíčit špaldu
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak zjistit PUK
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak udělat kvásek
- Jak zhubnout stehna
- Jak uvařit vývar
- Jak pěstovat houby
- Jak zjistit cukrovku
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak pěstovat bulvový celer