Jak jíst tatarák

Jídlo tatarák je často oblíbeným pokrmem. Připravit si ho je snadné a zabere pouze několik kroků.

1. Krok: Suroviny. K přípravě tataráku budete potřebovat 500 g hovězího masa, 2 vejce, 1 cibuli, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci másla nebo oleje, sůl a čerstvě mletý pepř.

2. Krok: Nasekejte cibuli a smíchejte s rozdrceným masem, vejci a kořením.

3. Krok: Přidejte máslo nebo olej a promíchejte.

4. Krok: Vypracujte těsto a rozdělte je na menší kousky.

5. Krok: Každý kousek těsta obalte do vajec a smažte na másle nebo oleji.

6. Krok: Smažte na mírném ohni dozlatova.

7. Krok: Hotový tatarák podávejte s bramborovou kaší, okurkou a zelím.