1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak jíst humra
- Jak naklíčit mungo
- Jak naložit aloe vera
- Jak uvařit kukuřici
- Jak naložit maso
- Jak připravit fenykl
- Kde bolí slinivka
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak editovat PDF
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak jíst ramen
- Jak nakreslit oko
- Jak udělat kvásek
- Jak v Excelu zadat funkci
- Jak naklíčit zázvor
- Jak dlouho vařit květák
- Jak umýt žaluzie
- Jak vyrobit lampion
- Proč je alkohol kalorický?