Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak naložit hovězí maso
- Jak citovat v textu
- Jak naklíčit…
- Jak naklíčit červenou řepu
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak připravit avokádo
- Jak zjistit číslo SIM
- Jak se zbavit oparu
- Jak opravit odřené boty
- Jak uvařit gnocchi
- Jak pěstovat zelenec
- Jak jíst kaki
- Jak pěstovat amarylis
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Kde bolí slinivka
- Jak naložit panenku
- Jak uvařit lipový čaj
- Proč je to topení pod oknem
- Jak uvařit candáta
- Jak nastavit fotoaparát