Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak pěstovat brusinky
- Jak jíst mango
- Jak dlouho rostou vlasy
- Jak naklíčit špaldu
- Jak nakreslit pavouka
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak dlouho vařit jáhly
- Jak uvařit adzuki
- Jak uvázat šálu
- Jak zjistit PUK
- Jak udělat jerky
- Jak naložit hermelín
- Jak se zbavit stresu
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak jíst maracuju
- Jak zjistit cukrovku
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak nastavit podpis v Outlooku