Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak zjistit číslo letu
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak vybrat běžky
- Jak rychle rostou vlasy
- Jak meditovat
- Jak pěstovat fialky
- Jak pěstovat řepu
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak nakreslit lebku
- Jak žehlit košile
- Jak krmit psa
- Jak připravit bulgur
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak uvařit játra
- Jak jíst tatarák
- Jak naklíčit lněné semínko
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak jíst maracuju
- Jak zjistit barvu auta