Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak uvařit chobotnici
- Jak se zbavit oparu
- Jak vyměnit iPhone
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak opravit pudr
- Jak se správně starat o zuby
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak jíst cottage
- Jak žehlit košile
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak nakreslit chobotnici
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak uvařit basmati rýži
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak naklíčit mungo
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak vyměnit IQOS