Květák se může vařit od 10 do 15 minut. Před vařením je důležité květák umyt a nakrájet na menší kousky. Následně se musí květák vařit ve vroucí vodě. Poté, co se voda začne vařit, se květák může přidat do hrnce a nechat ho vařit po dobu 10 až 15 minut. Chcete-li ověřit, zda je květák uvařený, můžete jej píchnout vidličkou. Pokud je květák měkký, je připraven k servírování.
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Jak zjistit majitele domény
- Jak pěstovat maliny
- Jak naložit králíka
- Jak udělat bešamel
- Jak oloupat patizon
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak pěstovat kedlubny
- Jak dlouho vařit párky
- Jak naložit pepř
- Jak pěstovat fíkovník
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak naklíčit, aby rostlo
- Jak editovat PDF
- Jak naložit pstruha
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak připravit Yerba mate