1. Připravte si ingredience: žampiony, olej, sůl a pepř.
2. Očistěte žampiony. Vyhoďte kořeny a očistěte je.
3. Opatrně je nakrájejte na plátky.
4. Vložte žampiony na rozpálenou pánev s olejem.
5. Opečte je na mírném ohni až do růžova.
6. Osolte a opepřete je podle chuti.
7. Podávejte je horké.
- Jak dlouho vařit kroupy
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak grilovat
- Jak se správně chovat v divadle
- Jak upéct řepu
- Jak naklíčit zázvor
- Jak malovat válečkem
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak připravit vepřovou kotletu
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak opravit akvárium
- Jak připravit dýni
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak naklíčit rýži
- Jak pěstovat hyacint
- Jak nakreslit zajíce
- Jak funguje dobírka
- Jak naložit žampiony
- Jak dlouho vařit mrkev
- Jak pěstovat fíkovník