1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak nejlépe louskat ořechy
- Jak nakreslit kytku
- Jak vyčistit mince
- Jak uvařit kapustu
- Jak jíst humra
- Jak naklíčit kukuřici
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak uvařit rizoto
- Jak pěstovat feferonky
- Jak vyměnit kolo
- Jak vyčistit odpad
- Jak uchovat křen
- Jak pěstovat rajčata
- Jak naložit žebra
- Jak uvařit kukuřici
- Jak opravit hodinky
- Jak naložit pstruha
- Jak upéct chřest
- Jak na letenky
- Jak dlouho vařit těstoviny