1. Umyjte si ruce a připravte si čisté pracovní plochy.
2. Uvařte si dostatečné množství pstruha. Můžete použít různé metody vaření, jako je smažení, grilování, pečení nebo dušení.
3. Ujistěte se, že pstruh je dostatečně uvařený.
4. Očistěte pstruha odebráním kůže a kostí.
5. Odstraňte maso z kostí a rozdělte jej na malé kousky.
6. Na talíři umístěte kousky pstruha.
7. Podávejte s přílohou a omáčkou dle vašeho výběru.
8. Užívejte si chutnou večeři!
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak uvařit agar
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak naklíčit pšenici
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak vybrat běžky
- Jak vyrobit lapač snů
- Jak zjistit nadmořskou výšku
- Jak dlouho dusit zelí
- Jak vyrobit tvaroh
- Jak nakreslit rty
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak nakreslit cop
- Jak uvařit fazole
- Jak nakreslit králíka
- Jak pěstovat červenou řepu