1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak uvařit jáhly
- Jak naklíčit červenou řepu
- Proč je buddha tlustý
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak nakreslit mandalu
- Jak naložit řízky
- Jak naložit bůček
- Proč je to topení pod oknem
- Jak dlouho škvařit sádlo
- Jak pěstovat amarylis
- Jak uchovat křen
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak připravit brokolici
- Jak editovat PDF
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak dlouho vařit květák
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak vyčistit odpad