1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak na octomilky
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak uvařit rizoto
- Jak pěstovat aloe vera
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak vyměnit IQOS
- Jak pěstovat batáty
- Jak nakreslit dort
- Jak naložit cibuli
- Jak uvařit zelený chřest
- Jak naložit lososa
- Jak dlouho vařit párky
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak zjistit chlamydie
- Jak jíst hummus
- Jak připravit ovesnou kaši
- Jak jíst kaviár
- Jak aktivovat ISIC