1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Jak připravit grog
- Jak na rozvod manželství
- Jak zjistit číslo SIM
- Jak nakreslit kytku
- Jak naložit králíka
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak nakreslit lišku
- Jak naložit hovězí maso
- Jak uvařit batáty
- Jak uvařit párky
- Jak naložit jehněčí
- Jak připravit kuskus
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak jíst tatarák
- Jak zazimovat muškáty
- Jak naklíčit mandle
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak nakreslit ježka