1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak naklíčit hrách
- Jak uvařit zelňačku
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak uvařit játra
- Kde hledat houby
- Jak vyrobit svíčku
- Jak pěstovat fíkus
- Jak připravit flat white
- Jak uvařit rizoto
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak zhubnout
- Jak se správně dělá grog
- Jak nakreslit oko
- Jak léčit opar
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak dlouho inhalovat
- Jak si čistit zuby
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak uvázat mašli