1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak nakreslit ježka
- Jak vyměnit iPhone
- Jak uvařit artyčoky
- Jak mít bílé zuby
- Jak naklíčit dýni
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak uvařit gnocchi
- Jak dlouho inhalovat
- Jak uvařit hovězí maso
- Jak jíst mák
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak naložit tofu
- Jak připravit Yerba mate
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak zjistit DNS
- Jak jíst chřest
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak naložit cuketu
- Jak pěstovat houby