1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak uskladnit česnek
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak naložit krkovici
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak jíst krevety
- Jak jíst tofu
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak vyměnit dálniční známku
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak pěstovat pažitku
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak nakreslit mandalu
- Jak nakreslit cop
- Jak opravit prasklé čelní sklo
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak připravit krevety
- Jak upéct korpus
- Jak nakreslit lišku
- Jak naklíčit česnek