Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak uvařit americké brambory
- Jak malovat válečkem
- Jak naklíčit ječmen
- Jak se hraje dáma
- Jak si fénovat vlasy
- Jak dlouho vařit rýži
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak pěstovat amarylis
- Jak uvázat šátek
- Jak pěstovat kávu
- Jak zálohovat data
- Jak zjistit licenční číslo Windows 10
- Jak dlouho archivovat daňové přiznání
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak uvařit artyčoky
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak pěstovat rakytník
- Jak se dostat do BIOSu
- Jak dlouho grilovat kuřecí křídla
- Jak dlouho vařit zelený chřest