Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak nakreslit miminko
- Jak se chovat po rozchodu
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak si barvit vlasy
- Jak dlouho dusit zelí
- Kde hledat houby
- Jak upéct řízek
- Jak naložit řepu
- Jak citovat v textu
- Jak opravit dveře
- Jak změnit klávesnici
- Jak pěstovat řepu
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak řezat sklo
- Jak upéct chřest
- Jak pěstovat jahody
- Jak pěstovat maliny