1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak nakreslit netopýra
- Jak pěstovat kávu
- Jak uvařit pohanku
- Jak naložit hovězí maso
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak naložit česnek
- Jak dlouho vařit houby
- Jak opravit hodinky
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak vyčistit troubu
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak nakreslit rty
- Jak připravit bedlu
- Jak jíst fíky
- Jak léčit nachlazení
- Jak jíst ramen
- Jak pěstovat rozmarýn
- Jak naklíčit cizrnu