1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak uskladnit česnek
- Jak jíst pstruha
- Jak udělat kvásek
- Jak uvařit pudink
- Jak naklíčit quinou
- Jak zjistit, kdo mi volal?
- Jak vyměnit náplň Pilot
- Jak vyrobit tvaroh
- Kde pramení Dunaj
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak vyrobit lampion
- Jak zjistit uniklé heslo
- Jak připravit steak
- Jak uvařit pohanku
- Jak se loupe mango
- Jak se zbavit vší
- Jak třídit odpad
- Jak nakreslit želvu
- Jak naklíčit semínka
- Kde pramení Vltava