1. Před vařením ovesných vloček by měl být hrnec s dostatečným množstvím vody nebo mléka přiveden k varu.
2. Ovesné vločky poté přidejte do vroucí směsi a míchejte, dokud nejsou dobře rozmíchané.
3. Nyní snižte teplotu a nechte ovesné vločky vařit na střední teplotě po dobu 10 až 15 minut, míchejte občas, aby se zabránilo připálení.
4. Po uplynutí času ovesné vločky ochutnejte, abyste zjistili, zda jsou měkké. Pokud nejsou, přidejte trochu vody nebo mléka a vařte je dalších 5 až 10 minut.
5. Když jsou ovesné vločky měkké, odstraňte je z tepla a servírujte.
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak nakreslit ježka
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak připravit tempeh
- Jak dlouho vařit vajíčka
- Jak opravit odřené boty
- Jak chovat morče
- Jak zjistit šablonu WordPress
- Jak uvařit sojové maso
- Jak pěstovat feferonky
- Jak naložit řízky
- Jak naklíčit oves
- Jak pěstovat mrkev
- Jak uvařit americké brambory
- Jak opravit ulomený zub
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak třídit odpad
- Jak uvázat šátek
- Jak vyrobit lampion
- Jak dlouho vařit mrkev