1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak uvařit artyčoky
- Jak pěstovat česnek
- Jak zjistit verzi Windows
- Jak nakreslit medvěda
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Jak dlouho Řekové obléhali Tróju
- Jak dlouho dusit vepřová játra
- Jak naložit utopence
- Jak pěstovat feferonky
- Jak uvařit ovocné knedlíky
- Jak udělat kvásek
- Jak uvařit amura
- Jak připravit espresso
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak připravit Yerba mate
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak dlouho vařit zeleninu