1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak pěstovat šeřík
- Jak naložit ořechy do medu
- Jak zjistit cukrovku
- Jak vytvořit graf v Excelu
- Jak pěstovat feferonky
- Jak nakreslit pavouka
- Jak vyměnit grafickou kartu
- Jak krmit štěně
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak léčit nachlazení
- Jak nejlépe doplnit hořčík
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak uvařit sýrovou omáčku
- Proč je meloun zelenina
- Jak se správně chovat ve vztahu
- Jak pěstovat rýmovník
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak funguje dobírka