1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak vybrat lyže
- Kde pramení Dunaj
- Jak zjistit, do kdy platí Lítačka
- Jak nastavit fotoaparát
- Jak uvařit špagety
- Jak třídit odpad
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak funguje PayPal
- Jak zjistit emisní třídu kotle
- Jak krmit štěně
- Jak naložit papriky
- Jak se mluví v…
- Jak uvařit aspik
- Jak uvařit lipový čaj
- Jak dlouho kojit
- Jak udělat bešamel
- Jak uvařit artyčoky
- Jak uvařit americké brambory
- Jak vyměnit varnou desku
- Jak pěstovat nektarinku