1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak pěstovat řepu
- Jak uchovat křen
- Jak vyměnit cylindrickou vložku
- Jak naklíčit amarant
- Jak rozpustit čokoládu
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Proč je Izrael v Evropě?
- Jak nakreslit kytku
- Jak nakreslit dort
- Jak uvařit lososa
- Jak naklíčit česnek
- Jak naložit bůček
- Jak uvařit ovar
- Jak pěstovat fialky
- Jak uvařit těstoviny
- Jak vyčistit mince
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak jíst avokádo