1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak připravit tofu
- Jak se zbavit stresu
- Jak oloupat mandle
- Jak jíst fíky
- Jak uvařit těstoviny
- Jak připravit brokolici
- Jak dlouho vařit domácí těstoviny
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak pěstovat papriky
- Jak se integruje
- Jak poznat bedlu
- Jak udělat kvásek
- Jak připravit matcha čaj
- Jak jíst tatarák
- Jak se zbavit oparu
- Jak vyměnit autobaterii
- Jak připravit avokádo
- Jak pěstovat feferonky
- Jak opravit dveře
- Jak impregnovat boty