1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak naložit špekáčky
- Jak pěstovat nektarinku
- Jak připravit kaštany
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak se zbavit akné
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak se počítají Velikonoce
- Jak se hraje bingo
- Jak zjistit cukrovku
- Jak pěstovat citrusy
- Proč je salát hořký
- Jak upéct chleba
- Jak naložit tofu
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak jíst mango
- Jak pěstovat vřes
- Jak nakreslit lebku
- Jak pěstovat jasmín
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak pěstovat mrkev