1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak dlouho vařit květák
- Jak chovat slepice
- Jak uvařit chobotnici
- Jak jíst hummus
- Jak uvařit mák
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak zjistit tvrdost vody
- Kde hledat houby
- Jak dlouho vařit zelený chřest
- Jak léčit opar
- Jak vyrobit tvaroh
- Proč je jedna plíce větší
- Jak naložit nivu
- Jak naložit bůček
- Jak pěstovat zelí
- Jak pěstovat mrkev
- Jak nakreslit kytku
- Jak naložit pepř
- Jak dlouho vařit vajíčka
- Jak pěstovat ředkvičky