1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak nastavit clonu
- Jak naložit ořechy do medu
- Jak zjistit, že je trojúhelník pravoúhlý
- Jak pěstovat borůvky
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak pěstovat mrkev
- Jak naložit špekáčky
- Jak dlouho inhalovat
- Kde pramení Labe
- Jak uvařit rizoto
- Jak uvařit agar
- Jak oloupat mandle
- Jak nakreslit rty
- Jak připravit flat white
- Jak zjistit licenční číslo Windows 10
- Jak uvařit kuskus
- Jak nakreslit žábu
- Jak dlouho vařit luštěniny
- Jak opravit brýle
- Jak se počítají Velikonoce