1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak uvařit těstoviny
- Jak se zbavit akné
- Jak připravit lososa
- Jak pěstovat česnek
- Jak upéct korpus
- Proč je meloun zelenina
- Jak nakreslit ovci
- Jak opravit hrnek
- Jak naložit tofu
- Proč je voda v moři slaná
- Jak naklíčit oves
- Jak pěstovat cibuli
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Proč je grep hořký
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak opravit dveře
- Jak opravit brýle
- Jak dlouho archivovat faktury
- Jak dlouho vařit Salko