1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak poznat špatné ložisko u auta
- Jak zjistit PUK
- Jak uvařit jahodový džem
- Jak připravit dýni
- Jak pěstovat jahody
- Jak nakreslit ježka
- Jak uvařit vepřové koleno
- Jak funguje PayPal
- Proč je angličtina světový jazyk
- Jak se počítají Velikonoce
- Jak nakreslit srdce
- Jak pěstovat borůvky
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Kde bolí žlučník
- Jak uvařit čočku
- Jak jíst mák
- Jak naklíčit ječmen
- Jak upéct mraženou pizzu
- Jak postupovat při ztrátě rodného listu
- Jak uvařit cuketu