1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak dlouho vařit řepu
- Jak zjistit nástup trestu
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak se integruje
- Jak naklíčit slunečnicová semínka
- Jak připravit kuskus
- Jak připravit nasycený roztok
- Jak uvařit chobotnici
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Jak zabalit kufr
- Jak udělat bešamel
- Jak pěstovat mrkev
- Jak nakreslit netopýra
- Jak naložit lososa
- Jak v Excelu sečíst sloupec
- Jak udělat kvásek
- Jak naložit olomoucké tvarůžky
- Jak léčit dnu
- Jak dlouho vařit amarant