1. Umyjte si ruce, abyste se vyvarovali nebezpečí přenosu bakterií.
2. Umístěte krůtí maso na čistou pracovní plochu.
3. Očistěte maso od svalového tuku a kostí.
4. Opláchněte maso ve studené vodě.
5. Umístěte maso do nádoby, která je dostatečně velká, aby se maso pohodlně vešlo.
6. Naplňte nádobu marinádou.
7. Nechte marinovat maso po dobu 12 až 24 hodin.
8. Vyjměte maso z nádoby a opláchněte jej ve studené vodě.
9. Uložte maso na talíř a připravte jej k přípravě, vaření, dušení nebo grilování.
- Jak připravit flat white
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Jak nastavit zrcadlovku
- Jak uskladnit česnek
- Jak pěstovat brambory
- Jak opravit hrnek
- Jak udělat karamel
- Jak jíst kaki
- Jak vyrobit zmrzlinu
- Jak uvařit aspik
- Jak naklíčit hrách
- Jak pěstovat rukolu
- Jak naložit sýr
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak pěstovat feferonky
- Kde bolí slinivka
- Jak nakreslit dýni
- Jak připravit lososa
- Jak vyměnit kolo
- Jak pěstovat gardénii