Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak dlouho vařit brambory
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak připravit tempeh
- Jak odstranit rez
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Jak naložit krůtí maso
- Jak uvařit jáhly
- Proč je Zelený čtvrtek
- Jak otočit video
- Jak připravit avokádo
- Jak uvařit párky
- Jak zjistit MAC adresu
- Jak zjistit font písma
- Jak jíst pstruha
- Jak naklíčit sójové boby
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak naložit tofu
- Jak zjistit číslo letu
- Proč je olivový olej hořký
- Jak nakreslit srdce