Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak na rozvod manželství
- Jak vyrobit razítko
- Jak pěstovat maliny
- Jak pěstovat levanduli
- Jak dlouho grilovat krkovici
- Jak postupovat při ztrátě občanky
- Jak má vypadat životopis
- Jak nakreslit netopýra
- Proč je grep hořký
- Proč je voda modrá?
- Proč je Ema Destinnová na bankovce
- Jak dlouho vařit fazole
- Jak uvařit mrkev
- Jak se generuje rodné číslo
- Jak pěstovat brusinky
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak připravit kaštany
- Jak naklíčit vodnici
- Jak vyrobit obálku
- Jak naložit zvěřinu