Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak oloupat broskve
- Proč je moře slané
- Jak efektivně zhubnout
- Jak naklíčit ředkvičku
- Proč je olivový olej hořký
- Jak uvařit adzuki
- Jak pěstovat gardénii
- Jak v Excelu zaokrouhlit
- Jak jíst chřest
- Jak se zbavit kašle
- Jak připravit avokádo
- Jak si čistit zuby
- Jak nastavit vyzvánění na iPhone
- Jak zjistit IP adresu
- Jak pěstovat šeřík
- Kde pramení Vltava
- Jak uvařit batáty
- Jak naklíčit rýži
- Proč je Izrael v Evropě?