Příprava masa na naložení je jednoduchá. Nejdříve je nutné maso důkladně očistit a omyt. Poté by se mělo nakrájet na vhodně velké kusy. Pokud je maso velké, je vhodné jej rozdělit na menší kusy, aby se dalo snadno naložit. Následně je třeba maso naložit do nálevu. Nálev se skládá z vody, soli, cukru a koření (tymián, bobkový list, pepř) a závisí na druhu masa. Důležité je, aby bylo maso v nálevu ponořené do konce. Dokončení nálevu může být také zvýšeno přidáním octa nebo vína. Nakonec je třeba maso nechat v nálevu asi 48 hodin a poté jej vyjmout a vyčistit. Před podáváním je třeba maso očistit a osušit.
- Jak naložit jehněčí
- Jak zhubnout stehna
- Jak zjistit číslo SIM
- Jak rozmrazit maso
- Proč je salát hořký
- Jak nakreslit medvěda
- Jak napsat životopis
- Jak uvařit frankfurtskou polévku
- Jak naložit divočinu
- Jak dlouho chrání očkování proti spalničkám
- Jak naklíčit proso
- Jak opravit brýle
- Jak nakreslit jablko
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak naložit ananas
- Jak naložit žebra
- Jak dlouho vařit dýni Hokaido
- Jak naložit bůček
- Jak naložit chilli papričky
- Jak připravit humra