1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak naložit amura
- Jak pěstovat lichořeřišnici
- Jak se chovat po rozchodu
- Jak pěstovat batáty
- Proč je důležité pojištění majetku a osob?
- Jak zjistit majitele vozidla
- Jak vyměnit řidičský průkaz
- Jak malovat válečkem
- Jak připravit Yerba mate
- Jak uvařit mák
- Jak zjistit frekvenci RAM
- Proč je meloun zelenina
- Jak naklíčit řeřichu
- Jak naklíčit mungo
- Jak léčit dnu
- Jak opravit hodinky
- Jak zamrazit houby: Návod pro správné zamražení hub
- Jak jíst pstruha
- Jak zjistit obrat firmy
- Jak uvařit pudink