1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak vyměnit inkoust v tiskárně
- Jak pěstovat astry
- Jak si čistit zuby
- Jak vyčistit myčku
- Jak si barvit vlasy
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak uvařit krupicovou kaši
- Jak uvařit lososa
- Jak uvařit koprovku
- Jak pěstovat rakytník
- Jak vytvořit ptačí budku
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak pěstovat papriky
- Jak naložit divočinu
- Jak naklíčit ředkvičku
- Jak jíst chřest
- Jak uvařit artyčoky
- Jak se zbavit vší
- Jak vyrobit adventní věnec
- Jak uvařit cuketu