1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak pěstovat nakladačky
- Jak dlouho grilovat lososa
- Jak naložit zelí
- Jak uvařit rizoto
- Jak řezat polystyren
- Jak se správně starat o zuby
- Jak vyčistit myčku
- Jak jíst ústřice
- Jak dlouho vařit párky
- Jak uvařit sojové maso
- Jak zjistit velikost prstenu
- Jak pěstovat mrkev
- Jak jíst kaki
- Jak uvařit amura
- Jak připravit jedlé kaštany
- Jak dlouho vařit kukuřici
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak opravit jezdec zipu
- Jak hrát šachy
- Jak naložit jehněčí