1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak napsat životopis
- Jak naložit lososa
- Kde bolí slinivka
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak pěstovat růže
- Jak uvařit špagety
- Jak dlouho vařit ovesné vločky
- Jak zjistit kredit
- Jak zazimovat muškáty
- Jak jíst chia semínka
- Proč je buddha tlustý
- Jak dlouho kojit
- Jak se správně dělá grog
- Jak si barvit vlasy
- Jak naklíčit rýži
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak naklíčit čočku
- Jak nakreslit medvěda
- Jak opravit pudr
- Jak vyčistit žehličku