1. Nejprve si vezměte vepřové maso, které je vhodné pro dusení.
2. Na pánvi nebo v hrnci zahřejte trochu oleje a poté vložte maso.
3. Smažte maso po dobu asi 5 minut, dokud nezíská zlatou barvu.
4. Poté přidejte vodu a pár kapek octa, aby se maso mohlo dusit.
5. Přikryjte poklicí a vařte po dobu 30 minut.
6. Otevřete poklici a přidejte zeleninu, koření a bylinky.
7. Vařte dalších 15-20 minut, dokud maso není měkké a zelenina měkká.
8. Nakonec maso vyjměte z plotny a servírujte.
- Jak uvařit špagety
- Jak pěstovat salát
- Jak dlouho vařit amarant
- Jak upéct chřest
- Jak uvařit mrkev
- Jak připravit 24 různých kávových nápojů
- Jak odstranit rez
- Jak pěstovat feferonky
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak připravit špenát
- Jak léčit průjem
- Jak hrát šachy
- Proč je atom elektricky neutrální?
- Jak nakreslit hvězdu
- Jak pěstovat citronovou trávu
- Jak jíst pstruha
- Jak opravit brýle
- Jak se zbavit oparu
- Jak nakreslit žábu
- Jak připravit zázvorový čaj