Příprava bílého chřestu je jednoduchý proces. Nejlepší je nechat chřest vařit ve vroucí vodě po dobu 4 až 5 minut. Chřest by se měl vařit, dokud nedosáhne požadovaného stupně měkkosti – obvykle se doporučuje, aby byl stále pružný, ale ne tvrdý. Jakmile je chřest uvařený, je třeba ho okamžitě ochladit ve studené vodě, aby se zabránilo dalšímu vaření. Chřest může být také zmrazen nebo uložen do lednice, aby se zachovala jeho chuť a textura.
- Jak naklíčit špaldu
- Jak pěstovat rajčata
- Jak nastavit jas monitoru
- Jak pěstovat řepu
- Jak si deaktivovat Facebook
- Jak čistit houby
- Jak se zbavit akné
- Jak v Excelu najít duplicity
- Jak se chovat na pohovoru
- Jak nakreslit netopýra
- Jak nejlépe doplnit železo
- Jak jíst cottage
- Jak dlouho vařit kukuřici
- Jak řezat sklo
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak pěstovat amarylis
- Jak naklíčit proso
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Proč je kyslík těžší než vzduch
- Jak uvařit rizoto