Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak pěstovat salát
- Jak vyměnit struny na ukulele
- Jak pěstovat amarylis
- Jak jíst hummus
- Jak naložit dýni
- Jak připravit auto na zimu
- Jak uchovat křen
- Jak nastavit skryté číslo
- Jak pěstovat chilli
- Jak připravit cizrnu
- Jak naložit papriky
- Proč je Šikmá věž šikmá
- Jak dlouho vařit zázvor
- Jak v Excelu psát pod sebe
- Jak vyčistit odpad
- Jak připravit zázvorový čaj
- Jak naložit sýr
- Proč je olivový olej hořký
- Jak uvařit dušenou mrkev
- Proč je kyslík těžší než vzduch