Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak vyrobit cider
- Jak naklíčit…
- Jak uvařit marmeládu
- Jak uvařit lečo
- Jak grilovat
- Jak zjistit trvalé bydliště
- Jak naklíčit konopné semínko
- Jak lepit tapety
- Jak dlouho štěně kouše
- Jak dlouho louhovat čaj
- Jak jíst fíky
- Jak si namalovat obočí
- Jak nakreslit mandalu
- Jak zjistit řidičské body
- Jak na rozvod manželství
- Jak nakreslit králíka
- Jak naložit zelí
- Jak se počítají procenta
- Jak naložit sýr
- Jak zjistit chlamydie