Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak připravit pstruha
- Jak uvařit mák
- Jak pěstovat pažitku
- Jak uvařit ovesné vločky
- Jak uvařit koprovku
- Jak připravit zahradu na jaro
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak pěstovat batáty
- Jak připravit krevety
- Jak uvařit amura
- Jak naklíčit špaldu
- Jak má vypadat životopis
- Jak připravit kuskus
- Jak nakreslit králíka
- Jak uvařit vývar
- Jak dlouho kojit
- Jak dlouho vařit brokolici
- Jak nakreslit rty
- Jak zjistit tvrdost vody
- Jak uvařit ovar