Příprava zeleného chřestu je jednoduchá a rychlá. Nejdříve je třeba chřest důkladně opláchnout. Poté je třeba ho nakrájet na malé kousky. Před vařením je nutné chřest ponořit do studené vody a přidat malé množství soli. Následně je třeba vodu zahřát na střední teplotu a vařit chřest asi 8-10 minut, nebo dokud není měkký. Když je chřest měkký, je třeba ho vyndat z vody a nechat vychladnout. Hotový chřest je připraven k servírování.
- Jak čistit houby
- Jak uvařit kapustu
- Jak naložit žebra
- Jak jíst humra
- Jak jíst kaki
- Jak se připravit na pohovor
- Jak uvařit agar
- Jak se zbavit oparu
- Jak pěstovat bulvový celer
- Jak uvařit játra
- Jak luštit sudoku
- Jak uvařit sojové maso
- Jak uvařit svíčkovou
- Jak vyrobit mýdlo
- Jak dlouho vařit játra
- Jak se správně starat o zuby
- Jak pěstovat zázvor
- Jak dlouho vařit žampiony
- Jak naložit hermelín
- Jak naložit králíka