1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak naložit krůtí maso
- Proč je jedna plíce větší
- Jak udělat bešamel
- Proč je alkohol kalorický?
- Jak naklíčit cizrnu
- Jak jíst pstruha
- Jak léčit nachlazení
- Jak nakreslit jablko
- Jak uvařit amura
- Proč je beránek symbolem Velikonoc
- Jak se zbavit blech
- Proč je grep hořký
- Jak naložit zvěřinu
- Jak aktivovat ISIC
- Jak uvařit artyčoky
- Jak jíst kaviár
- Jak naložit candáta
- Jak léčit průjem
- Jak vyrobit cider
- Jak připravit lososa