1. Připravte si potřebné ingredience a náčiní. Budete potřebovat aspikovou směs, zeleninu, maso, kosti, koření, hrnec a pánvi.
2. Nalijte do hrnce aspikovou směs a přidejte nasekanou zeleninu.
3. Přidejte maso, kosti a koření dle chuti.
4. Vařte na středním plameni po dobu asi 5 hodin, občas míchejte.
5. Po uvaření odstraňte maso a kosti a opatrně přelijte aspik do pánvi.
6. Vložte do chladničky a nechte ztuhnout.
7. Aspik je připraven k servírování.
- Jak postupovat při ztrátě technického průkazu
- Jak připravit zahradu na zimu
- Jak uvařit gnocchi
- Proč je salát hořký
- Jak opravit pudr
- Jak naklíčit fazole adzuki
- Jak naklíčit červenou řepu
- Jak funguje Spotify
- Jak dlouho vařit špenát
- Jak dlouho je alkohol v krvi
- Jak vyměnit mince za bankovky
- Jak pěstovat citron
- Jak citovat zákon
- Jak dlouho vařit párky
- Jak nastavit řádkování ve Wordu
- Jak oloupat broskve
- Jak impregnovat boty
- Jak luštit sudoku
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Jak se správně starat o zuby