1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak jíst mango
- Jak naložit papriky
- Jak zpracovat bedly
- Jak šnorchlovat
- Jak pěstovat čínské zelí
- Jak připravit Yerba mate
- Proč je grep hořký
- Jak opravit kliku u dveří
- Jak se zbavit vší
- Jak nakreslit želvu
- Jak upéct chleba
- Jak pěstovat zázvor
- Jak vyměnit pásek u hodinek
- Jak dlouho grilovat lososa
- Jak připravit kaštany
- Proč je moře slané
- Jak se prodat na pohovoru
- Jak opravit hrnek
- Jak naklíčit žito