1. Uchování brambor by mělo být provedeno správně, aby se zachovaly jejich kvalitní vlastnosti.
2. Brambory by měly být vyčištěny a usušeny, než budou uloženy.
3. Brambory by měly být uloženy v chladném a temném prostředí, ve kterém se teplota pohybuje mezi 7-10°C.
4. Brambory by měly být uloženy ve vzduchotěsných obalech, jako jsou krabice nebo kartony.
5. Ujistěte se, že obal není průhledný, aby se zabránilo vystavení brambor přímému světlu.
6. Ujistěte se, že brambory jsou uloženy odděleně od ovoce a zeleniny, protože brambory mohou absorbovat pachy.
7. Pravidelně kontrolujte skladované brambory a okamžitě odstraňte zkažené brambory.
- Jak uvařit květák
- Jak uchovat křen
- Jak jíst avokádo
- Jak naložit králíka
- Jak dlouho dusit vepřové maso
- Jak naložit krkovici
- Jak dlouho vařit špagety
- Jak nakreslit dort
- Jak naložit krůtí maso
- Jak jíst maracuju
- Jak vyčistit koberec
- Jak uvařit basmati rýži
- Jak uvařit mák
- Jak dlouho kojit
- Jak zjistit číslo SIM
- Proč je voda v moři slaná
- Jak pěstovat řapíkatý celer
- Jak uskladnit česnek
- Jak si barvit vlasy
- Jak vyrobit adventní věnec